Word gids van dit portaal!

> geestelijke-gezondheidszorg > ggz-instellingen

GGz instellingen
Category=GGz instellingen RSS feed
Vorige 10 Volgende 10
31 Mentrum [Edit]GGz instellingen
Mentrum is een organisatie voor de geestelijke gezondheidszorg in Amsterdam, met vestigingen in de stadsregio's Centrum, Oud-West en Noord.
32 Reinier van Arkel groep [Edit]GGz instellingen

GGz ‘s-Hertogenbosch is overgegaan in de Reinier van Arkel groep. Wij blijven dezelfde diensten leveren onder onze nieuwe naam.
33 Riagg Amersfoort e.o [Edit]GGz instellingen
RIAGG Amersfoort & Omstreken is er voor iedereen die woont in de gemeenten Amersfoort, Amerongen, Baarn, Bunschoten, Leersum, Leusden, Maarn, Soest of Woudenberg.
34 Riagg IJsselland [Edit]GGz instellingen
RIAGG IJsselland omvat het werkgebied Midden-IJssel. Daarbinnen vallen de volgende gemeenten: Bathmen, Deventer, Gorssel, Holten, Lochem, Olst, Raalte, Vorden, Warnsveld en Zutphen.
35 Riagg Rijnmond Nrdwst [Edit]GGz instellingen

36 Riagg Rijnmond Zuid [Edit]GGz instellingen

De Riagg is het kenniscentrum voor sociale psychiatrie binnen de GGZ Groep Europoort.
37 Riagg Zwolle [Edit]GGz instellingen

Het werkgebied van de RIAGG Zwolle bestaat uit de gemeenten Dalfsen, Elburg, Hardenberg, Hattem, Heerde, Kampen, Oldebroek, Olst-Wijhe (alleen Wijhe), Ommen, Raalte (alleen Heino), Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.
38 Rijngeestgroep [Edit]GGz instellingen

De Rijngeest Groep is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Zuid-Holland Noord.
39 Robert-Fleury Stichting [Edit]GGz instellingen

De Robert-Fleury biedt zorg aan mensen in de Haagse randgemeenten, Zoetermeer en Midden-Holland. Landelijk is de Robert-Fleury gespecialiseerd in psychiatrische zorg voor mensen met ernstige eetstoornissen, niet-aangeboren hersenletsel en gehooraandoeningen.
40 Spatie [Edit]GGz instellingen

Spatie is een jonge organisatie die in 2000 is ontstaan uit de fusie van twee reeds veel langer bestaande instellingen, namelijk Psychiatrisch Centrum de Wellen en de Riagg Oost-Veluwe.
Vorige 10 Volgende 10